Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Manchester United uppges leda jakten på Sancho - trots hög prislapp

Sillybloggen

Borussia Dortmunds engelske jättetalang Jadon Sancho, 20, har under en längre tid rapporterats vara aktuell för ett klubbyte. Däremot uppgav tyska tidningen SportBild under onsdagen att spelaren förväntas bli kvar i den tyska storklubben med anledning av att prislappen, som sägs ligga på 130 miljoner euro, drygt 1,4 miljarder kronor, är för hög för många klubbar.

Men nu uppger trots det engelska tidningen The Independent, precis som Daily Mirror, att Manchester United leder jakten på Sancho för en värvning i sommar och att den engelska klubben ska vara beredd att möta den höga prislappen. The Independent hänvisar till källor inom Borussia Dortmunds klubbledning, men skriver att prislappen snarare ligger på runt 100 miljoner pund, drygt 1,2 miljarder kronor.

The Independent nämner samtidigt även att Liverpool och Chelsea fortsatt är med i racet om talangen, men att United under en längre tid har beundrat Sancho och redan i fjol undersökte möjligheten att värva spelaren. Sancho har dock avtal med Dortmund till sommaren 2022.

Annons

20-åringen lämnade under 2017 Manchester Citys akademi för spel i Borussia Dortmund och är den här säsongen hittills noterad för 17 mål och 19 assist på 35 matcher i alla turneringar.

Publicerad 2020-03-26 07:52

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto