POPULÄRA LIGOR

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
1v

Uppgifter: Ekonomin sätter stopp – AIK tvingas nobba Milosevic

I slutet av oktober bröt Alexander Milosevic, 28, kontraktet med Championship-klubben Nottingham Forest. Därefter har mittbacken under vintern varit med och tränat med sin tidigare klubb, AIK – dessutom var Milosevic med på Solna-klubbens träningsläger i Marbella.

Tidigare har det förekommit uppgifter om att det blir en återkomst till AIK för Milosevic. I början av mars uppgav Expressen att parterna förhandlade om en gemensam framtid och att ett kontrakt då var högaktuellt.

Nu uppger Fotboll Direkt att AIK tvingas ge upp sitt försök med att plocka in Milosevic.

Sajten skriver att det helt enkelt inte längre finns ekonomiska resurser i klubben för att plocka in guldhjälten från 2018 – där nuvarande coronakris har gjort det omöjligt för parterna att hitta en lösning.

Vidare skriver sajten att månadslönen inte är i närheten av Milsoevics krav, samt att övergångssumman kan periodiseras av AIK över hela den fyraåriga kontraktstiden – en modell som inte är tillåten när det gäller sign-on och agentarvoden som, enligt sajten, sannolikt skulle krävas för att värva Milosevic.

Publicerad 2020-03-26 kl 20:46

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddat
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto