POPULÄRA LIGOR

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
1v

Uppgifter: United vill köpa loss Ighalo - men kinesisk klubb erbjuder jätteavtal

Manchester United lånade i januari in anfallaren Odion Ighalo, 30, från kinesiska klubben Shanghai Shenhua. Enligt den brittiska nyhetsbyrån Press Associationen är lånet fram till den 31 maj, men samtidigt rapporteras United vilja köpa loss 30-åringen. Daily Mail rapporterade i måndags att det ska finnas en köpoption i avtalet på ungefär 15 miljoner pund, drygt 180 miljoner kronor som United ska vara berett att utnyttja.

Nu verkar dock Shanghai Shenhua kontra på det för att få behålla anfallaren, som just nu har kontrakt med klubben över 2022. Enligt Sky Sports vill den kinesiska klubben erbjuda Ighalo ett nytt kontrakt som gör att han i stället tjänar 400 000 pund, drygt 4,7 miljoner kronor i veckan före skatt. Därmed skull det kunna locka anfallaren.

Ighalo är hittills noterad för fyra mål och en assist på åtta matcher i United.

Publicerad 2020-03-26 kl 12:07

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddat
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto