POPULÄRA LIGOR

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
1v

Efter succén - RB Leipzig uppges jaga ny PSG-talang

RB Leipzig värvade i somras offensive mittfältaren Christopher Nkunku, 22, från PSG med resultatet att talangen hittills är noterad för succésiffrorna fyra mål och 15 assist på 33 matcher den här säsongen. Nu har därmed den tyska klubben fått mersmak.

Tyska tidningen Bild rapporterar att Leipzig åter blickar mot Paris för att hitta en ersättare till franske mittbacken Dayton Upamecano, som möjligen kan bli såld i sommar, då flera andra storklubbar uppges visa intresse för backen.

Enligt uppgifterna håller Leipzig ögonen på 17-årige backen Tanguy Kouassi, som den här säsongen är noterad för 13 matcher i alla turneringar och som har avtal med PSG fram till i sommar. Backen är fostrad i PSG:s akademi.

– Han är så klart intressant. Han har redan gjort några matcher och några mål för A-laget. Vi får se vad som händer, säger Leipzigs sportchef Markus Krösche enligt Bild.

Därmed skulle Kouassi kunna bli den tredje spelaren som senaste åren lämnar PSG för spel i Leipzig efter Nkunku och Jean-Kévin Augustin, som dock just nu är utlånad till Leeds United.  Dock uppges även Barcelona följa Kouassi.

Publicerad 2020-03-27 kl 07:31

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddat
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto