Populära Ligor

Populära Lag

Populära spelare

ANNONS

Uppgifter: Liverpool redo att sälja Shaqiri – Spanien hetaste alternativet

48v

Sommaren 2018 lämnade Xherdan Shaqiri Stoke för Liverpool. Sedan dess har det blivit totalt 40 framträdanden, i tävlingssammanhang, i den röda dressen för 28-åringen. Den här säsongen har Shaqiri dock bara fått chansen vid sex tillfällen i Premier League – och nu ska Liverpool vara redo att sälja yttern kommande sommar, uppger Talk Sport.

Enligt sajten ska ett para klubbar vara intresserade av att knyta till sig 28-åringen i sommar. Några av dem? Roma, CSKA Moskva och Sevilla – där den sistnämnda klubben nämns som den hetaste kandidaten i nuläget.

ANNONS

Vidare skriver sajten att Liverpools sportdirektör, Michael Edwards, hoppas kunna få 28 miljoner pund, omkring 340 miljoner pund för Shaqiri. När Liverpool värvade yttern 2018 betalade klubben 14,7 miljoner pund, omkring 180 miljoner, för schweizaren.

Shaqiris nuvarande avtal med Liverpool löper ut sommaren 2023.

Publicerad 2020-03-28 kl 22:41

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto