Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Bild: Milan närmast att värva Upamecano – men har konkurrens från PL-jättarna

Sillybloggen

2017 lämnade Dayot Upamecano RB Salzburg för RB Leipzig. Sedan flytten till den tyska klubben har den 21-årige mittbacken visat upp sig ordentligt på den internationella scenen. Flera klubbar i Europa har visat sitt intresse för Upamecano – men enligt Bild är det nu tre klubbar som slåss om 21-åringens signatur.

Arsenal sägs ha tappat intresset och enligt den tyska tidningen är det Milan som sitter i förarsätet för att knyta till sig mittbacken. Men Serie A-klubben har konkurrens, då även Liverpool och Manchester United fortsatt är med i kampen om att värva 21-åringen.

Enligt Bild ska dock en flytt till Milan vara det hetaste alternativet i dagsläget. Anledningen? Den stavas Ralf Rangnick. Rangnick, som i dag har titeln ”Head of Football” för RB Leipzig, ser nämligen ut att ta över den italienska klubben – både som sportchef och som tränare. Om så blir fallet, väntas Upamecano ta rygg på Rangnick till Milano.

Annons

Upamecanos nuvarande avtal med RB Leipzig löper ut sommaren 2021 – och hans utköpsklausul ligger på 60 miljoner euro, omkring 660 miljoner kronor.

Publicerad 2020-03-29 17:36

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto