Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Pedro har öppnat för flytt - nu uppges Serie A-klubb ge sig in i jakten

Sillybloggen

Chelseas spanske anfallare Pedro uttalade sig tidigare i veckan om att han kommer att spela ut sitt kontrakt med Chelsea, som går ut i sommar. 32-åringen sa, i en intervju med Cadena Ser, så här om sin framtid i Londonklubben:

– Jag spelar ut mitt kontrakt. Men det är inte det viktigaste just nu, och jag har inte stannat upp för att tänka på det, sa han till den spanska radiokanalen.

Nu rapporterar engelska tidningen Daily Mail att Lazio därmed nu är intresserat av att värva Pedro gratis i sommar. Spanjoren, som kom till Chelsea sommaren 2015 från Barcelona, har under den här säsongen fått knapp speltid med endast två mål och tre assist på 18 matcher och kan möjligen i stället få ett nytt lyft i Serie A framöver.

Enligt tidningen har Lazio även tidigare visat intresse för Pedros lagkamrat Olivier Giroud, något fransmannen också bekräftat, och därmed kan den italienska klubben gå för att värva båda spelarna gratis i sommar, skriver Daily Mail.

Annons
Publicerad 2020-03-29 09:53

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto