Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Djurgården lägger ner planerna på att hämta in Toivonen

Sillybloggen
IFK Norrköping - Malmö FF
IFK Norrköping
Malmö FF
STREAMA PÅ LÖRDAG
Hammarby IF - Kalmar FF
Hammarby IF
Kalmar FF
STREAMA PÅ SÖNDAG
GAIS - IF Brommapojkarna
GAIS
IF Brommapojkarna
STREAMA PÅ SÖNDAG
BK Häcken - Mjällby AIF
BK Häcken
Mjällby AIF
STREAMA PÅ SÖNDAG
IFK Göteborg - Djurgårdens IF
IFK Göteborg
Djurgårdens IF
STREAMA PÅ MÅNDAG

I sommar löper Ola Toivonens kontrakt med Melbourne Victory ut. 33-åringen från Degerfors anslöt till den australiska klubben sommaren 2018, då från franska Toulouse. För två veckor sedan befann sig Toivonen och Melbourne Victory på Nya Zeeland, för att möta Wellington Phoenix. Matchen blev den sista även i Toivonens liga – då ligan efter det mötet pausades till följd av coronapandemin.

Tidigare har 33-åringen aviserat att han känner sig klar utomlands och att han ser sig själv vända tillbaka till Sverige i sommar. Den före detta landslagsanfallaren har främst kopplats ihop med två allsvenska klubbar: Malmö FF och Djurgården. MFF:s sportchef, Daniel Andersson, har tidigare i en intervju med Fotboll Skåne sagt att Toivonen är en ”sjukt intressant spelare”. Djurgårdens sportchef, Bosse Andersson, har tidigare uttalat sig följande om anfallaren:

– Han vill väl hem. Det undgår väl ingen. Klart att han vill bo i Stockholm. Jag vill inte uttala mig om Toivonen, däremot så vet jag att han säkert har intresse av att komma hem, sa Andersson till Fotboll Direkt.

Annons

Men någon flytt till Djurgården kommer det inte att bli, menar nu Fotboll Direkt. Enligt sajten är Dif borta ur bilden när det kommer till att försöka knyta till sig Toivonen. Anledningen? Klubben ska inte vara beredd att göra större insatser på transfermarknaden under nuvarande coronakris.

Publicerad 2020-03-29 17:54

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto