Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Inter-stjärnans agent om giganternas intresse: "Han förväntar sig ingenting"

Sillybloggen

Inters anfallsstjärna Lautaro Martinez, 22, har under den här säsongen imponerat med 16 mål och fyra assist på 31 matcher, vilket resulterat i stort intresse från andra klubbar. Bland annat har både Barcelona och Real Madrid uppgetts vara villiga att köpa loss forwarden i sommar, men spelaren har än dock avtal till sommaren 2023.

Nu uttalar sig 22-åringens agent Beto Yaque om alla spekulationer och menar att argentinaren enbart har fokus på Inter.

– Det har sagts att både Barcelona och Real Madrid vill ha honom, men för Martinez är det som att ingenting händer, medan andra inte skulle kunna sova om natten, säger han till Radio del Plata enligt Football-Italia.

– Han ringer aldrig mig och frågar om rykten är sanna, han är fokuserad på där han är och på att göra sitt jobb. Vi har pratat med många olika människor, men inte mer än så. För tillfället är de som ringer mig inte kopplade till några klubbar.

– Det finns inget formellt eller seriöst. Att vara intressant på marknaden är något som man drömmer om, men han förväntar sig ingenting. Allt han vill göra är att spela och göra mål. Hans ständiga utveckling betyder att de bästa lagen tittar på honom med intresse. Vi hoppas att hans ansträngningar kommer att ge belöning.

Annons

Martinez lämnade sommaren 2018 Racing Club för spel i Inter.

Publicerad 2020-03-30 22:23

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto