Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Liverpool utesluter värvning från Barcelona - för gammal

Sillybloggen

Philippe Coutinho, 27, blev inför den här säsongen utlånad från Barcelona till Bayern München, men ser nu inte ut att ha en framtid i någon av klubbarna. Senaste tidens rapporter har i stället gjort gällande att det lär bli ett nytt klubbyte i sommar, trots avtal med Barcelona till sommaren 2023.

Spanska tidningen Mundo Deportivo uppgav i helgen att brassen utesluter en flytt till Serie A och Ligue 1, då han vill till Premier League, men möjligen blir det inte en återkomst till tidigare klubben Liverpool.

Engelska tidningen Daily Mirror uppger att Liverpool inte ser någon anledning i att investera i brassen med anledning av att spelaren i år blir 28 år gammal. Möjligen hamnar därmed i stället brassen i en annan klubb i England, då både Manchester United och Tottenham, enligt tidningen, är intresserade av spelaren.

Coutinho är den här säsongen noterad för nio mål och åtta assist på 32 matcher. Senast han spelare i Premier League var mellan 2013 och 2018, då han tillhörde Liverpool.

Annons
Publicerad 2020-03-30 21:21

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto