Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Leicesters oväntade värvningsförsök - visar intresse för Barcelona-mittfältare

Sillybloggen

Barcelonas mittfältare Philippe Coutinho, som inför den här säsongen blev utlånad till Bayern München, är just nu het på marknaden. Tidigare har det kommit rapporter om att varken Barcelona eller Bayern vill behålla brassen, samtidigt som spelaren helst ska vilja återvända till England. Däremot uppgav engelska tidningen Daily Mirror i måndags att Liverpool inte vill ha Coutinho med anledning av att brassen i år blir 28 år gammal.

Nu rapporterar i stället spanska tidningen Sport att Leicester City kan göra ett oväntat värvningsförslag, då det engelska laget vill ha brassen. Leicester uppges dock inte vilja köpa brassen, i stället knyta ett låneavtal, samtidigt som Manchester United och Chelsea, enligt uppgifterna, fortsatt också visar intresse för spelaren.

Coutinho är den här säsongen noterad för nio mål och åtta assist på 32 matcher. Senast han spelade i Premier League var mellan 2013 och 2018, då han tillhörde Liverpool.

Annons
Publicerad 2020-03-31 18:01

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto