Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Liverpool överväger att köpa tillbaka Sterling

Sillybloggen

År 2015 lämnade Raheem Sterling under uppmärksammade former, då han hamnade i en dispyt med dåvarande tränaren Brendan Rodgers. Rodgers var upprörd över att Sterling i hans tycke inte skrev på ett drömavtal som låg på bordet. Sterling å sin sida hävdade att det inte var av pengaskäl som han nobba kontraktet.

Det hela slutade med att Sterling såldes till Manchester City på sommaren och han blev då den dyraste engelske spelaren genom tiderna. Det rekordet har sedan slagits.

Flera år senare verkar episoden vara överspelad och nyligen öppnade Sterling för att en dag återvända till Liverpool.

– Om jag någonsin går tillbaka till Liverpool? För att vara ärlig, jag älskar klubben, sa han enligt Sky Sports.

Och enligt franska L’Equipe kan det bli verklighet att Sterling kommer tillbaka till klubben han är fostrad.

Den franska tidningen uppger att Liverpool överväger att köpa tillbaka 25-åringen, men det finns några brasklappar. En värvning av Sterling kan i synnerhet bli aktuell om säsongen kan spelas klart, och pengar trillar in, samt City fortsätter att vara portade från Champions League-spel kommande säsong. Manchester City är för närvarande avstängt från alla Uefas tävlingarefter ha brutit mot Financial Fair Play-regelerna, men har överklagat till idrotten skiljedomstol, Cas.

Annons

L’Equipe skriver vidare att Sterling inte stänger dörren för att återvända till Liverpool, men han ser gärna en framtid i Real Madrid.

Den offensive yttern är den här säsongen noterad för 20 mål på 39 tävlingsframträdanden. Sterlings kontrakt med Manchester City sträcker sig till sommaren 2023.

Publicerad 2020-03-31 07:42

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto