Populära Ligor

Populära Lag

Populära spelare

ANNONS

Uppgifter: Barça i förhandlingar med både Neymar och Lautaro Martínez

47v

Att både Neymar och Lautaro Martínez ska vara intressanta för Barcelona är ingen nyhet. Nu uppger Barcelona-baserade tidningen Sport att den katalanska klubben är i förhandlingar med båda spelarna – i hopp om att värva åtminstone en av dem kommande sommar.

Vidare skriver tidningen, att om Barcelona ska lyckas att knyta till sig både brassen och argentinaren, så krävs det att spelare även försvinner från klubben. Vilka spelare som uppges vara på väg bort från klubben? Där nämns Antoine Griezmann, Ousmane Dembélé och Philippe Coutinho.

ANNONS

Martínez ska ses som den “enkla” värvningen att göra, då han dels ska vara billigare att hämta in än Neymar och dels för att han redan ska ha sagt att han vill spela med landsmannen Lionel Messi på Camp Nou.

Publicerad 2020-04-01 kl 13:02

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto