Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Arsenal-mittfältare kunde i januari ha gått till La Liga-klubbar: "Var intresserade"

Sillybloggen

Dani Ceballos, som inför den här säsongen blev utlånad från Real Madrid till Arsenal, var i vintras aktuell för en ny klubb. Den 23-årige spanjoren avslöjar nu att La Liga-klubbarna Sevilla, Real Betis och Valencia ville ha honom i januari, men att han bestämde sig för att stanna i London.

– Ja, de var intresserade, men jag pratade inte med Julen Lopetegui (tränare i Sevilla), jag kunde ha spelat för Betis och Sevilla, säger han till El Chiringuito och fortsätter:

– Jag känner också till Valencias intresse, men min situation i Arsenal var på väg att ändra sig. Jag tränade igen och visste att Mikel Arteta skulle ge mig chansen.

Ceballos syftar på att han i början av januari satt på bänken i flera matcher, men sedan började få speltid igen innan det rådande uppehållet, som är till följd av coronavirusets utbrott. Den här säsongen är han noterad för ett mål och två assist på 24 matcher.

Annons
Publicerad 2020-04-02 19:20

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto