Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Raiolas hint: "Den här sommaren skulle jag vilja ta en stor spelare till Madrid"

Sillybloggen

Paul Pogba, 27, kan så här långt se tillbaka på en tuff säsong med stora skadeproblem. Fransmannen är endast noterad för åtta matcher totalt och spelade senast en match den 26 december i fjol mot Newcastle i ligan. 27-åringen har samtidigt rapporterats vara på väg bort från United, till bland annat Real Madrid, men har avtal till sommaren 2021 med en option inskriven i kontraktet om en förlängning med ytterligare ett år.

Nu kommer Pogbas agent Mino Raiola, i varje fall vad det verkar som, med en kryptisk hint om en möjlig flytt för Pogba, eller någon annan av hans spelare, i sommar till just Real Madrid.

– En dag hoppas jag kunna ta en stor mästare till Real Madrid. För stunden har jag Areola (Alphonse, utlånad från Paris Saint-Germain) där på lån. Den här sommaren skulle jag vilja ta en stor spelare till Madrid på permanent basis. Det skulle göra mig stolt och för alla mina spelare är Real ett jättebra lag, säger han till spanska tidningen Marca.

Pogba anslöt sommaren 2016 till United från Juventus.

Annons
Publicerad 2020-04-02 22:39

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto