Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Barcelona tänker om - byter transferplan

Sillybloggen

Till följd av coronautbriotet har Barcelona valt att sänka spelarlönerna med 70 procent för att lindra den ekonomiska smällen. Däremot sa klubbens president  Josep Maria Bartomeu nyligen att klubben inte behövde så tänka så värst mycket på vilka spelare man plockar in i sommarens transferfönster, pengar finns.

– Abidal (Eric, sportchef) och Planes (Ramon, Abidals assistent) arbetar för att bygga truppen inför nästa säsong. Jag vill inte nämna några namn, men vi är i en position som tillåter oss att värva vilka spelare vi vill, sa Bartomeu.

Men nu uppger ESPN att Barcelona ändå  byter transferstrategi. Enligt ESPN börjar coronautbrottet sätta sin prägel på den katalanska klubbens ekonomi och uppgifterna gör gällande att man siktar sig på kontraktslösa spelare och spelare som har mindre än ett år kvar på sina kontrakt i stället för dyra förvärv. Vidare skriver ESPN att planerna med att ta in Inters Lautaro Martinez och PSG:s Neymar ligger lite på is med anledning av den nya inriktningen.

Annons
Publicerad 2020-04-03 22:10

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto