Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Manchester United kan glömma Kane

Sillybloggen

Harry Kane har vid upprepade tillfällen ryktats till Manchester United och nyligen berättade stjärnan själv att han kan tänka sig att lämna Tottenham.

– Jag älskar Spurs, jag kommer alltid att älska Spurs. Jag har alltid sagt att om vi inte förbättrar oss som lag, eller tar steg i rätt riktning, då är jag inte den som stannar bara för sakens skull. Jag är en ambitiös spelare, jag vill bli bättre, jag vill bli en av de absolut bästa spelarna. Allt beror på vad som händer med laget och hur vi förbättrar oss. Det är inte bestämt att jag ska stanna här för evigt – men det är inte ett nej till det heller, sa han enligt Sky Sports.

Kan det då bli en flytt till Manchester United inom kort? Nej, enligt Sky Sports, som hänvisar till lokaltidningen Manchester Evening News. Uppgifterna gör gällande att det inte finns en chans att United kan värva Kane den närmaste framtiden, mycket på grund av att han har ett långt kontrakt med “Spurs”. Avtalet sträcker sig till sommaren 2024.

Annons

Kane står den här säsongen noterad för 17 mål på 25 tävlingsframträdanden i Tottenham.

Publicerad 2020-04-03 19:57

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto