Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Ajax-talang ryktas till United och Real Madrid: "Allt är fortfarande öppet"

Sillybloggen

Real Madrid och Manchester United har under senaste tiden rapporterats göra upp om nederländske Ajax-mittfältaren Donny van de Beeks, 22, underskrift. ”Marängerna” har tidigare uppgetts vara närmast spelaren, men tidigare i mars kom uppgifter om att United lagt ett bud på 22-åringen och därmed kan snuva den spanska storklubben på en värvning.

Nu uttalar sig van de Beek om alla rykten och är tydlig med att han trivs i Ajax.

– Jag har ännu inte sagt ja till någon. Allt är fortfarande öppet och jag vet vad jag har här. Jag är älskad av Ajax och jag älskar Ajax, säger han till Helden och fortsätter:

– Känslan av en ny klubb måste vara positiv, inte bara att de vill ha mig, även för att jag ska passa in i klubbens spelstil. Jag skulle även vilja veta hur mycket speltid jag kan tänkas få.

Van de Beek är fostrad i Ajax och är den här säsongen noterad för tio mål och elva assist på 37 framträdanden i alla turneringar. Förra säsongen var han en tongivande spelare när den nederländska storklubben gick så långt som till semifinal i Champions League.

Annons
Publicerad 2020-04-06 08:45

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto