Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Tränaren bekräftar - vill ha Smalling: "Väldigt intelligent"

Sillybloggen

Roma lånade inför den här säsongen in engelske mittbacken Chris Smalling, 30, från Manchester United. Backen har avtal med United till sommaren 2022, men har under senaste tiden kopplats ihop med en permanent flytt till Roma, precis som till ett antal andra klubbar i Premier League.

I förra veckan rapporterade bland annat italienska tidningen Corriere della Sera att Roma hoppas få backen till ett reapris. United kräver, enligt uppgifterna, 25 miljoner pund, drygt 309 miljoner kronor vid en försäljning, men Roma ska vara hoppfullt om att få ner priset till en lite lägre summa.

Nu går även Roma-tränaren Paulo Fonseca ut och bekräftat att han vill behålla engelsmannen på permanent basis.

– Om det är möjligt skulle jag vilja att han stannar. Han är en väldigt professionell person och jag är glad över att ha honom här med oss, säger han till A Bola och fortsätter:

– Chris har anpassat sig väldigt snabbt. Han är en extraordinär kille och väldigt intelligent. Han har egenskaper som jag verkligen uppskattar hos en mittback. Han är snabb, nästan omöjlig en-mot-en och han har en stor förmåga att läsa spelet och förutse saker. Han har varit mycket viktig för den här klubben.

Annons

Smalling är den här säsongen noterad för 28 matcher i alla turneringar.

Publicerad 2020-04-06 12:29

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto