Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Efter succén i Wolves - här är Traorés prislapp

Sillybloggen

Adama Traorés karriär fick sin start i Barcelonas ungdomslag innan han flyttades upp till klubbens B-lag. Något spel i A-laget blev det aldrig utan 2015 lämnade anfallaren för en flytt till de brittiska öarna och Aston Villa. Det var efter en flytt till Wolverhampton, för cirka 225 miljoner kronor 2018, som det tog fart. Den här säsongen har Traoré noterats för fyra mål på 28 ligamatcher i Premier League och intresset är stort, samtidigt som Spaniens förbundskapten Luis Enrique hyllar honom.

– Vi har känt till honom sedan många år tillbaka. När vi var i Barcelona fanns han med i våra planer. Han har utvecklats mycket och är en väldigt intressant spelare. Vi är nöjda med hans prestationer, har Enrique sagt enligt spanska tidningen Marca.

Nu rapporterar Football Insider att Wolves har satt en prislapp som heter duga på 24-åringen. Enligt sajten vill klubben ha 70 miljoner pund, cirka 860 miljoner kronor för den explosiva stjärnan. Traorés kontrakt med Wolves går ut sommaren 2023.

Annons
Publicerad 2020-04-07 15:41

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto