Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Haaland om en potentiell övergång: "Rätt tidpunkt är allt"

Sillybloggen

Man kan minst sagt konstatera att det har gått undan för den norske supertalangen Erling Braut Haaland. Från norska Molde till RB Salzburg där han smällde in 24 mål på 20 matcher. Efter det tog han steget till Borussia Dortmund och inte gick det sämre där. Redan i debuten för det tyska storlaget gjorde Haaland hattrick och har nu totalt gjort elva mål på tio matcher.

De senaste månaderna har det ryktats flitigt om 19-åringen redan nu kan vara redo för att nästa steg i karriären då Dortmund har sagt att de ska vara redo att släppa honom. Men frågan man Haaland själv är tidpunkten gällande ett potentiellt klubbyte viktigt.

– Rätt tidpunkt är allt. Man måste veta vad man är bra på och hur bra klubben är samt människorna i och runtom den. Hur kommer de att ta hand om dig? Hur kommer de att hjälpa dig utvecklas? säger han till norska Eurosport och fortsätter:

– Jag kan inte sitta här och övervärdera mig själv. Jag har alltid tyckt att det är viktigt att hålla sig själv högt, men det finns många duktiga spelare därute. Det har alltid varit viktigt för mig att inte tro att jag är bättre än vad jag är.

Annons

Men än så länge verkar det inte gå någon nöd på anfallaren.

– Det är som en dröm. Det finns dock vissa matcher där det inte varit så bra, långt ifrån perfekt. Men jag har bra människor runt mig. Det här är bara början.

Erling Braut Haalands kontrakt med Borussia Dortmund går ut sommaren 2024.

Publicerad 2020-04-09 16:46

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto