Populära Ligor

Populära Lag

Populära spelare

ANNONS

Barcelona uppges vilja ha City-back - kan bli bytesaffär

45v

Barcelona är ute efter att värva Manchester Citys portugisiske högerback Joao Cancelo, 25, skriver engelska tidningen The Telegraph. Tidningen rapporterar att Barcelona inte har allt för mycket pengar att lägga på ett köp, men att högerbacken Nelson Semedo, 26, kan gå åt motsatt håll i någon form av bytesaffär för att ro en affär i land.

Cancelo anslöt dock så sent som förra sommaren till City från Juventus och har avtal till sommaren 2025. Den här säsongen är han noterad för 24 framträdanden. Semedo kom i sin tur till Barcelona sommaren 2017 från Benfica och har avtal till sommaren 2022. Semedo, som också är portugis, är den här säsongen noterad för 29 framträdanden.

ANNONS
Publicerad 2020-04-10 kl 19:01

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto