Populära Ligor

Populära Lag

Populära spelare

ANNONS

Uppgifter: Juventus redo att göra nytt försök på Haaland

47v

Erling Braut Haaland, 19, gjorde succé i Red Bull Salzburg i höstas och det gick inte obemärkt förbi. Flera storklubbar visade intresse för anfallaren i vintras och det var Dortmund som vann dragkampen om honom. I sin nya klubb har han fortsatt spotta in mål och under sin korta tid i där står han noterad för tolv mål på elva matcher.

En klubb som alltjämt följer Haalands framfart ska vara Juventus. Enligt Football-Italia, som i sin tur hänvisar till Calciomercato.com, är Turinklubben redo att slå till på Haaland när tillfälle ges, vilket kan vara om ett till två år. Vidare skriver sajten att klubben ständigt håller kontakt med norrmannens agent, Mino Raiola, för att uppdatera sig kring spelarens situation.

ANNONS

Det är inte första gången som Juventus är ute efter Haaland. Football-Italia skriver att klubben gjort att försök att värva honom från Molde år 2018. Då gick han till Red Bull Salzburg. Juventus ska också visat intresse för honom i januari, men fick då se sig besegrat av Dortmund.

Haaland själv uttalade sig nyligen om en potentiell övergång och han sa då följande:

– Rätt tidpunkt är allt. Man måste veta vad man är bra på och hur bra klubben är samt människorna i och runtom den. Hur kommer de att ta hand om dig? Hur kommer de att hjälpa dig utvecklas? sa han till norska Eurosport.

Publicerad 2020-04-10 kl 14:35

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto