POPULÄRA LIGOR

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
17v

Tidigare Milan-anfallaren om Marseille-ryktet: "Smickrande"

Tidigare Milan-anfallaren Mbaye Niang, 25, håller numera till i franska laget Rennes och har under den här säsongen imponerat med 15 mål och två assist på 36 matcher. Det har lett till spekulationer om en flytt till en större klubb, däribland Marseille.

Nu uttalar sig anfallaren själv om flyttryktena och om det påstådda intresset från Marseille.

– Det är smickrande, det betyder att jag gör något bra. Och Marseille med klubbens historia och supportrar… Om Marseille i morgon säger att de vill ha dig, så måste du tänka på det, då det är en jättestor klubb och en klubb som förtjänar respekt i Frankrike, säger han till franska tidningen L’Équipe och fortsätter:

– I dag är jag fokuserad på Rennes eftersom att vi har mycket kvar att göra och gå igenom den här säsongen. Men om en klubb som Marseille skulle komma i morgon och vilja värva mig skulle jag inte vara känslokall gentemot det. Vi får ta tid till det när den stunden kommer och sedan ta beslut.

Niang har avtal med Rennes till sommaren 2023.

Publicerad 2020-04-12 kl 22:10

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddat
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto