Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Barcelonas plan-B - anfallsvärvning från Bayern München

Sillybloggen

Barcelona har under en längre tid rapporterats vilja värva både Inters anfallare Lautaro Martinez och Paris Saint-Germains anfallare Neymar. Nu har dock den spanska storklubben även en plan-B om en värvning av de redan nämnda spelarna inte gå i lås, skriver spanska tidningen Sport.

Enligt tidningen följer Barcelona nu även Bayern Münchens franske anfallare Kingsley Coman, 23, som varit i den tyska storklubben sedan sommaren 2015, först på lån i två år från Juventus och sedan på permanent basis. Anfallaren har avtal till sommaren 2023.

Sport skriver att Barcelona dock skulle få betala runt 60 miljoner euro, drygt 652 miljoner kronor för fransmannens underskrift.

Coman, som till stor del är fostrad i PSG, har genom åren haft återkommande skadeproblem, men är den här säsongen noterad för fem mål och fem assist på 24 framträdanden. Nyligen sa han så här om sin framtid i Bayern:

Annons

– Jag vet inte vad jag vill om fem år, allt är möjligt, sa han till Eurosport och fortsatte:

– Jag vill stanna på den högsta nivån och vinna titlar. Bayern är en sådan klubb där du kan göra det.

Publicerad 2020-04-12 20:40

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto