Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Real Madrid har kontakt Arsenal om Aubameyang

Sillybloggen

Pierre-Emerick Aubameyangs framtid i Arsenal är högst osäker. Den senaste tiden har han kopplats ihop med flera olika klubbar, men Londonklubbens tränare Mikel Arteta har varit tydlig med att han vill behålla storstjärnan. Det går dock i stick i stäv med vad Gabons, som Aubameyang representerar i landslagssammanhang, fotbollsförbunds Pierre Alain Mounguengui tycker.

– Jag vill inte säga att Arsenal inte är ambitiöst, men klubben har inte lika stora ambitioner som andra klubbar i Europa. Om Pierre vill skriva på ett kontrakt med en mer ambitiös klubb kommer han att kunna göra det, sa han enligt ESPN.

Att gå till Real Madrid kan bli ett val som 30-åringen behöver ta ställning till. Sky Sports, som i sin tur hänvisar till France Football, uppger att Real Madrid har hört av sig till Arsenal för att fråga om Aubameyangs tillgänglighet. Arsenal ska dock inte vilja sälja, men samtidigt går gabonesens kontrakt med klubben ut sommaren 2021.

Aubameyang har den här säsongen gjort 20 mål på 32 tävlingsmatcher för Arsenal.

Annons
Publicerad 2020-04-13 21:52

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto