Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Hamad om att återvända till Hammarby: "Jag är öppen"

Sillybloggen

I början på 2019 lämnade Jiloan Hamad Hammarby och Sverige för spel i Incheon United i Sydkorea. Just nu befinner han sig i Kroatien och HNK Gorcia med ett kontrakt som sträcker sig till sommaren 2021.

Hamads plan är att spela ut kontraktet i kroatiska Gorcia men öppnar nu för en comeback i Sverige, och Hammarby.

– Det har varit mycket snack om Örebro. Men det är för att det är min hemstad, jag tränar med dem när jag är hemma, för jag har mitt boende här, och det är här jag är med min familj, säger han till Fotbolldirekt och fortsätter:

– Men jag är öppen, och det är klart att Hammarby också ligger där. Jag hade två fina år i Bajen, jag älskade varje minut. Det känns ändå som att man vill vara med när det kanske blir ett SM-guld framöver, de närmaste åren. Det är uppe i luften. Det är klart att man vill vara med på det tåget också.

Annons

Det är knappast någon som har missat att Zlatan Ibrahimovic tränar med Hammarby. Något som Hamad såg komma.

– När han kom in som delägare, när han lade upp bilderna om det på sociala medier… jag sade direkt, “jag tror att han kommer spela för Hammarby”. Om du är delägare i Bajen, om du är Zlatan… en sådan ikon, legend. Det är klart att du höjer hela klubbens marknadsvärde. Egentligen är det bara logiskt att han skulle representera Hammarby och försöka involvera sig.

Publicerad 2020-04-14 16:12

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto