Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Agenten om Sanés framtid: "Där ser han förutsättningar för att uppnå sitt mål"

Sillybloggen

Följetongen med Manchester Citys Leroy Sané har varit många. Nyligen hävdade tysk media att storlaget Bayern München tvekade på stjärnan på grund av Sanés bristande intresse.

Nu har Leroy Sanés nya agent, Damir Smoljan, uttalat sig om anfallarens framtid och menar att valet kommer falla på den klubb som har bäst förutsättningar för att vinna Champions League.

– FC Bayern är den enda klubben i Tyskland som Leroy kan föreställa sig som nästa steg i karriären. Där ser han förutsättningarna för att uppnå sitt stora mål – att vinna Champions League, säger agenten Smoljan enligt Bild.

Tidigare har även rapporter pekat på att spanska storlagen, Barcelona och Real Madrid, ska vara intresserade av Sané.

– Tillsammans med Leroy utbyter vi idéer med Manchester City om hur nästa steg kan se ut. Det grundläggande intresset för FC Bayern är ingen hemlighet. Men andra absoluta toppklubbar i hela Europa har redan kontaktat oss om Leroy.

Annons

Tidningen skriver även att Bayern-tränaren Hans-Dieter Flick vill ha fyra till fem förstärkningar till sommaren. Där Sané ska ersätta Philippe Coutinho på kanten.

Publicerad 2020-04-15 11:57

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto