POPULÄRA LIGOR

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
17v

Omgärdas av rykten - Forsberg litar på Cetinkaya: "Vart han tar mig - fråga honom"

Turerna kring RB Leipzigs svenske landslagsmittfältare Emil Forsberg har varit många. 28-åringen har under den senaste tiden spekulerats vara på väg bort från den tyska storklubben då speltiden i både Bundesliga och i Champions League har varit knapp.

– Jag har alltid varit öppen med att jag vill prova något nytt. Men samtidigt älskar jag Leipzig, klubben och supportrarna. Jag känner mig också som ett med klubben, och vi har en öppen dialog. Jag har kontrakt två år till och jag går in på varje träning och är lika professionell som alltid. Sen får vi se i slutändan var det landar, säger han till SVT.

Forsberg har ryktats till flera storlag runt om i Europa men mittfältaren litar på sin agent, Hasan Cetinkaya, när det kommer till hans framtid.

– Jag har alltid sagt att Premier League är fin, Serie A är fin, La Liga är fin. Det är fantastiska klubbar i alla de ligorna. Sen får vi se. Jag har pratat mycket med Hasan, det var han som tog mig hit och vart han tar mig nästa gång får ni fråga honom.

– Jag har aldrig varit blyg för att säga att jag är en bra fotbollsspelare, som nästan kan spela överallt. Det är inget man ska skämmas över. Jag har en stor tro på mig själv och jag tror att jag kan spela i de flesta klubbarna, sen om det är realistiskt eller är en annan fråga.

Forsberg har avtal med det tyska laget fram till sommaren 2022.

Publicerad 2020-04-15 kl 13:12

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddat
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto