Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Nya uppgifter om Barças intresse för Isak

Sillybloggen

Redan i slutet av februari skrev Mundo Deportivo-reportern Francesc Aguilar att Barcelona håller koll på Alexander Isak, som klubben följde redan under hans tid i AIK. Under de senaste dagarna har forwarden så kopplats ihop allt mer med den katalanska storklubben.

Aguilar har nämnt honom som ett hett alternativ om Barcelona inte får loss Neymar eller Lautaro Martinez, och Cadena Ser har pekat ut svensken som plan B om det inte blir en Lautaro-affär. Enligt Goal har kontakter mellan La Liga-jätten och Isak redan tagits.

Men nu kommer Samuel Marsden, som jobbar för ESPN och den Barcelona-baserade tidningen Sport, med uppgifter om att Barças intresse för Isak inte riktigt är så konkret som de senaste dagarnas rapporter gett sken av.

Han utesluter inte en flytt till Barcelona för 20-åringen, men skriver följande på Twitter:

“Barça är för tillfället inte intresserat av Real Sociedads forward Isak. Han är ung, så det kanske ändras i framtiden, men de har fortsatt fokus på Lautaro och/eller Neymar”.

Annons

Vidare skriver Marsden att Barcelonas jakt på en forward också påverkas av coronakrisen.

Publicerad 2020-04-16 12:06

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto