Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Milan ger upp Liverpool-mittfältare

Sillybloggen
Napoli - Atalanta
Napoli
Atalanta
STREAMA IMORGON
Genoa - Frosinone
Genoa
Frosinone
STREAMA IMORGON
Torino - Monza
Torino
Monza
STREAMA IMORGON
Fotbollslördag Europa: Lazio - Juventus
Lazio
Juventus
STREAMA IMORGON
Fiorentina - Milan
Fiorentina
Milan
STREAMA IMORGON

Liverpool-mittfältaren Adam Lallana, 31, har under senaste tiden spekulerats lämna Jürgen Klopps manskap efter den här säsongen. 31-åringen har senaste åren fått relativt ont om speltid, sitter på ett utgående avtal och har kopplats ihop med en flytt till italienska klubbarna Lazio och Milan, precis som till engelska konkurrenterna Leicester och Southampton i Premier League.

Nu rapporterar dock italienska sajten Calciomercato.com att Milan har dragit sig ur jakten på Lallana. Enligt den italienska sajten tycker inte Milans ledning att 31-åringen kan addera något nämnvärt till lagets trupp, samtidigt som Lallana under senaste åren varit skadeförföljd. Därmed har klubben beslutat om att inte gå vidare med en värvning.

Lallana har avtal med Liverpool till i sommar, men med en option om förlängning. Lallana lämnade sommaren 2014 Southampton för spel i den engelska storklubben. Han tog sig tidigare upp från Southamptons akademi till A-laget. Totalt har han gjort 22 mål och 22 assist på 178 matcher för Liverpool, men den här säsongen är han endast noterad för ett mål och två assist på 22 matcher.

Annons
Publicerad 2020-04-16 08:45

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto