POPULÄRA LIGOR

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
16v

Barcelona-mittfältare uppges vara på väg bort - tränaren: "Får vänta och se"

Barcelonas mittfältare Ivan Rakitic, 32, har under senaste tiden kopplats ihop med en flytt från den spanska storklubben till förra klubben Sevilla. Rakitic, som anslöt till Barcelona från Sevilla under 2014, har dock avtal med Barcelona till sommaren 2021. Nyligen sa han, lite kryptiskt, så här om sin framtid:

– Jag är inte en säck potatis. Jag kommer att bestämma mig om min framtid. Jag vill vara på ett ställe där jag är omtyckt. Om det är här eller inte – det återstår att se, sa han till spanska tidningen Mundo Deportivo.

Nu uttalar sig även tränaren Quique Setien om kroatens framtid i klubben.

– Jag har ingen information om att Rakitic vill lämna klubben och han har inte framfört det till mig. Han har spelat mycket under mig och kan fortsätta att göra det, säger tränaren till El Larguero och fortsätter:

– Jag är nöjd med hans prestationer och har inget annat att säga. Vi får vänta och se vad som händer kring om han lämnar eller inte.

Rakitic är den här säsongen noterad för 21 framträdanden i La Liga.

Publicerad 2020-04-17 kl 10:13

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddat
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto