Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Barças drag för att få Neymar – vill byta bort tre spelare mot brassen

2017 lämnade Neymar Barcelona för Paris Saint-Germain. Vad övergången landade på? 222 miljoner euro, drygt 2,4 miljarder kronor. Brassen har under en längre tid kopplats ihop med en återkomst till Barça – men ännu har den inte blivit av.

En comeback till den katalanska klubben anses även vara väldigt svår att genomföra nu med anledning av de effekter som coronaviruset kommer ha på fotbollen. Storklubbar uppges inte kunna göra de monsterövergångar de tidigare har gjort, utan antas behöva sitta lite lugnare i båten kommande sommar.

Förra sommaren gjorde Barcelona ett försök att få Neymar att återvända genom att erbjuda PSG 130 miljoner euro, drygt 1,4 miljarder kronor, plus Ivan Rakitic, Jean-Clair Todibo och Ousmane Dembélé – något som den franska klubben inte gick med på.

ANNONS

Men nu försöker Barça återigen med att locka med tre spelare som ska gå i motsatt riktning.

Enligt Mundo Deportivo kommer Barcelona – utöver pengar (en summa nämns inte) – även erbjuda Dembélé, Jean-Clair Tobido och Samuel Umtiti för få “hem” brassen. En fransk trio plus en enorm summa pengar väntas alltså ligga på bordet i sommar. Frågan är om PSG nappar eller inte.

Neymars nuvarande kontrakt med PSG löper ut sommaren 2022.

Publicerad 2020-04-18 kl 23:49

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto