Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Spanska tidningen: Martinez har bestämt sig för Barcelona

Sillybloggen

Lautaro Martinez, 22, har den senaste tiden ryktats friskt till Barcelona. Nu skriver spanska Marca att Inter-anfallaren har bestämt sig för att det är till Barça han vill, trots att det ryktas om intresse från Manchester City och Real Madrid. Enligt tidningen är Martinez redo att “ligga på” för att få till en flytt från Inter.

Även katalanska Mundo Deportivo har i dag uppgifter om Lautaro Martinez och Barcelona, då tidningen skriver att Barça inte tänker betala argentinarens utköpsklausul på 111 miljoner euro, drygt 1,2 miljarder kronor, på grund av situationen kring coronaviruset, som gör att kostnaden blir för hög. Även Mundo Deportivo skriver dock att Martinez vill till Barcelona.

Både Marca och Mundo Deportivo skriver vidare att Martinez måste uttrycka en vilja gentemot Inter att få lämna klubben för att man ska kunna tänka sig att sälja.

Båda tidningarna skriver dessutom att en nyckel i en potentiell affär där Barcelona inte vill betala utköpsklausulen kan bli att spelarbyte blir en del av affären, där Barça-spelare går i motsatt riktning som Martinez. Spelare som Arturo Vidal, Arthur och Nelson Semedo nämns alla som potentiella delar av betalningen för Barcelona.

Annons

Martinez kontrakt med Inter sträcker sig till sommaren 2023.

Publicerad 2020-04-18 09:20

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto