Populära Ligor

Populära Lag

Populära spelare

ANNONS

Bayern-basen om stjärnförlängning: "Vet var vi har varandra"

40v

Bayern München-målvakten Manuel Neuer, 34, förhandlar om ett nytt kontrakt. Just nu har han kontrakt till sommaren 2021 och har bland annat uppgetts vara aktuell för Chelsea, men än så länge är inget som bekant klart.

Nyligen gick han dock ut och var kritisk i media, då han menade att någon i klubben har läckt ut detaljer från förhandlingarna till media, men med felaktig information. Neuer sa bland annat att han inte kräver ett femårskontrakt, vilket det rapporterats om.

– Det som irriterar mig är att alla mina samtal med klubben alltid har varit konfidentiella, ingenting har någonsin läckt ut. Nu skrivs det däremot konstant om detaljer från förhandlingarna och oftast är inget sant, sa Neuer till tyska tidningen Bild.

ANNONS

Nu går Bayerns vd Karl-Heinz Rummenigge ut och kommenterar förhandlingarna. Han är, som det ser ut nu, positiv till en förlängning.

– Vi vet var vi har varandra. Under de här omständigheterna är jag optimistisk om att vi hittar en lösning i slutändan och att Manuel Neuer kommer att skriva under ett nytt kontrakt. Vi har världens bästa målvakt och vi har redan vunnit allt med honom, säger han till Bild.

Neuer anslöt sommaren 2011 till Bayern München från Schalke 04, där han är fostrad. Målvakten har bland annat varit med och lett Bayern till sju ligatitlar, en Champions League-titel och åtta inhemska cuptitlar.

Publicerad 2020-04-20 kl 22:14

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa artikel
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto