Populära Ligor

Populära Lag

Populära spelare

ANNONS

Juventus uppges vara redo att offra två spelare för anfallsvärvning

31v

Juventus har under senaste tiden rapporterats vara en av flera klubbar som vill värva argentinske anfallaren Mauro Icardi. Anfallaren blev inför den här säsongen utlånad från Inter till Paris Saint-Germain och den franska storklubben har även en köpoption för en permanent övergång i sommar, men möjligen vill Icardi något annat.

Enligt italienska tidningen La Gazzetta dello Sport är nu Juventus redo att offra Miralem Pjanic och Alex Sandro till Inter för att få loss Icardis signatur. Dessutom lär Juventus också behöva betala en viss summa, vid sidan om spelarna, skriver tidningen.

Enligt italienska Sky ligger PSG:s köpoption på 65 miljoner euro, drygt 710 miljoner kronor. Lånet kostade samtidigt från början PSG fem miljoner euro, runt 55 miljoner kronor, vilket kan innebära en total kostnad på 70 miljoner euro, drygt 765 miljoner kronor för anfallarens permanenta signatur.

Icardi är den här säsongen noterad för 20 mål och fyra assist på 31 matcher.

ANNONS
Publicerad 2020-04-20 kl 17:26

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa artikel
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto