Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Nya uppgifter: Zlatan kan välja spel i Bajen

Sillybloggen
Napoli - Atalanta
Napoli
Atalanta
STREAMA IMORGON
IFK Norrköping - Malmö FF
IFK Norrköping
Malmö FF
STREAMA IMORGON
Genoa - Frosinone
Genoa
Frosinone
STREAMA IMORGON
Torino - Monza
Torino
Monza
STREAMA IMORGON
Fotbollslördag Europa: Lazio - Juventus
Lazio
Juventus
STREAMA IMORGON
Fiorentina - Milan
Fiorentina
Milan
STREAMA IMORGON
Hammarby IF - Kalmar FF
Hammarby IF
Kalmar FF
STREAMA PÅ SÖNDAG

Zlatan Ibrahimovic har den senaste tiden tränat med Hammarby, som han är en delägare av. Det har väckt spekulationer om forwarden kan komma att spela för Bajen framöver.

38-åringen sitter på ett kontrakt med Milan som går ut i sommar och nyligen uppgav italienska Sportmediaset att Ibrahimovic överväger att avsluta sin karriär i Bajen. Ett av superstjärnans alternativ ska vara att spela i grönvitt.

Nu rapporterar även Expressen om liknande uppgifter. Zlatan ska fundera över en framtid som spelare i Hammarby. Chansen att den tidigare landslagskaptenen väljer spel i Bajen sägs alltså finnas.

Om Hammarbys sportchef Jesper Jansson ställt frågan till Ibrahimovic om han vill spela för klubben? Inte enligt Jansson själv.

– Nej. Vi förhåller oss till Zlatan som delägare i Hammarby. Han har kontrakt med Milan. Vi spekulerar inte i någonting, sa sportchefen till Fotbollskanalen i förra veckan.

Annons

För några veckor sedan publicerade Svenska Dagbladet en intervju med Ibrahimovic, i vilken han sa följande om en framtid som spelare i Bajen:

– Jag vill lära mig något nytt om fotboll från en annan vinkel. Jag kommer vara med och bidra från sidan, inte på fotbollsplan.

Publicerad 2020-04-21 15:03

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto