Populära Ligor

Populära Lag

Populära spelare

ANNONS

Uppgifter: Forward lämnar AIK

44v

I vintras lånade AIK in forwarden Jasir Asani från FK Partizani. Avtalet löper fram till i juni i sommar och i det finns en köpoption. 24-åringen värvades in när stjärnan Nabil Bahoui åkte på en långtidsskda.

Nu rapporterar Expressen (i podcasten Disco & Noa) att Asani, av allt att döma, kommer att lämna AIK när låneavtalet går ut. Därmed ser han inte ut att hinna göra särskilt många fler tävlingsframträdanden än de tre han gjort i svenska cupen under våren.

Nyligen sa nye sportchefen Henrik Jurelius till Fotbollskanalen att det är “en väldigt svår situation” som Asani hamnat i, med anledning av att allsvenskan skjutits upp. I och med att Nabil Bahoui flaggat för att han hoppas på att vara redo för spel om allsvenskan startar i mitten av juni blir också AIK:s behov av Asani mindre.

ANNONS

– Det är klart att det kan ha en påverkan. Nabil kommer såklart hela tiden närmare spel vid en förskjutning, så är det ju, men än så länge har vi inte alla korten på bordet gällande ett beslut och får helt enkelt avvakta, sa Henrik Jurelius om Bahoui och Asani i början av april.

Under våren har AIK även värvat in unge forwarden Paulos Abraham från Brommapojkarna.

Publicerad 2020-04-21 kl 14:23

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto