Populära Ligor

Populära Lag

Populära spelare

ANNONS

Uppgifter: United jagar Atléticos supertalang Fèlix

45v

Under sommaren 2019 gjorde João Félix flytten från Benfica till Atlético Madrid, vilket skulle bli den överlägset dyraste exporten någonsin från den portugisiska ligan. Levde 20-årigen upp till förväntningarna? Det lämnar vi osagt men denna säsong har anfallaren stått för fyra mål och en assist på 20 matcher i La Liga – men nu kan supertalangen lämna Spanien för spel i England och Manchester.

I alla fall om man ska lita på franska Le10Sport som nu skriver att storklubben Manchester United är ute efter Félix. Enligt uppgifter har klubben stora planer för sommarens transferfönster där Paul Pogba ska behållas samtidigt som Dortmunds Jadon Sancho ska hämtas in. Och enligt sajten ska även João Félix nu in i samlingen där en första kontakt mellan parterna har inletts.

ANNONS

Félix har samma agent, Jorge Mendes, som Brundo Fernandes och Cristiano Ronaldo – vilket, enligt uppgifter, ska öka Manchester Uniteds chanser. Det enda problemet ska vara att övertala Atlético att sälja.

João Félix kontrakt med Atlético Madrid går ut sommaren 2026.

Publicerad 2020-04-21 kl 11:30

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto