Populära Ligor

Populära Lag

Populära spelare

ANNONS

Icardi uppges ha bestämt sig - endast en klubb som är aktuell

31v

Argentinske målsprutan Mauro Icardi, 27, har ett låneavtal med Paris Saint-Germain över den här säsongen. Den franska storklubben har därefter en option om köp i sommar, men under senaste tiden har det i stället rapporterats om att anfallaren hellre vill till någon annan klubb än Inter och PSG.

Nu rapporterar italienska tidningen Sport Mediaset att 27-åringen bestämt sig för att han vill spela för Juventus, som även tidigare har uppgetts vara intresserat av anfallaren. Nyligen skrev italienska tidningen La Gazzetta dello Sport att Juventus är redo att offra Miralem Pjanic och Alex Sandro till Inter för att få loss Icardi – och nu rapporterar Sport Mediaset att Turin-klubben är beredd att offra Juan Cuadrado till Inter.

Juventus lär dock även behöva betala en viss summa för Icardis signatur.

Från början var tanken att PSG skulle köpa loss anfallaren i sommar och, enligt italienska Sky, ligger PSG:s köpoption fortsatt på 65 miljoner euro, drygt 710 miljoner kronor. Lånet kostade samtidigt från början PSG fem miljoner euro, runt 55 miljoner kronor, vilket kan innebära en total kostnad på 70 miljoner euro, drygt 765 miljoner kronor för anfallarens permanenta signatur.

ANNONS

Icardi är den här säsongen noterad för 20 mål och fyra assist på 31 matcher.

Publicerad 2020-04-22 kl 14:49

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa artikel
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto