Populära Ligor

Populära Lag

Populära spelare

ANNONS

Liverpool-mittfältare aktuell för flytt - agenten: "Förtjänar mer"

45v

Liverpool-mittfältaren Xherdan Shaqiri, 28, har under den här säsongen fått knapp speltid med endast tio matcher i alla turneringar, men var desto mer betydelsefull för den engelska storklubben under förra säsongen, då han var med och bidrog till en andraplats i Premier League och en finalseger i Champions League.

Shaqiri har avtal med Liverpool till sommaren 2023, men har än dock under senaste riden rapporterats vara aktuell för en flytt till en ny klubb i sommar, däribland till Roma, CSKA Moskva och Sevilla. Nu uttalar sig Shaqiris agent och bror Erdin Shaqiri om Liverpool-spelarens framtid och menar att det kan bli en flytt i sommar.

ANNONS

– Jag tror att det kommer att vara många erbjudanden för Xherdan i sommar. Redan i januari var det konkret intresse från två eller tre klubbar. Klubbarnas namn har redan nämnts i olika medier och de lär gå för det igen, säger han till KTV enligt engelska tidningen Daily Mirror och fortsätter:

– Xherdans situation i Liverpool har inte varit lätt med anledning av några mindre skador som tagit längre tid än vi trott. Jürgen Klopp pratar med honom om att få fler matcher, men vi får vänta och se, säger agenten.

– Jag tycker att Xherdan förtjänar mer. Han har haft otur med skador, men varje gång han spelar gör han sitt jobb och förändrar en match, fortsätter han.

Shaqiri har tidigare en bakgrund i bland annat Basel, Bayern München, Inter och Stoke. Sedan sommaren 2018 tillhör han Liverpool, då han anslöt från Stoke.

Publicerad 2020-04-22 kl 15:50

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto