POPULÄRA LIGOR

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
15v

Uppgifter: Chelseas plan - överväger att snuva rival på anfallare

Chelsea har under senaste tiden rapporterats vara på jakt efter en ny anfallare som komplement till Tammy Abraham, då både Michy Batshuayi och Olivier Giroud har utgående avtal och ser ut att lämna Londonklubben efter säsongen.

Tidigare har det rapporterats om att Chelsea är intresserat av bland annat Freiburgs tyske anfallstalang Luca Waldschmidt, men nu kommer nya uppgifter om att Chelsea kan gå för en lite mer meriterad anfallsvärvning.

Bleacher Report rapporterar att Chelsea överväger att göra en chockvärvning från Arsenal och plocka in Pierre-Emerick Aubameyang, som under senaste tiden kopplats ihop med en flytt från Arsenal. Rivalens tränare Mikel Arteta har tidigare sagt att klubben gör allt i sin makt för att förlänga anfallarens avtal, som är till 2021, men ännu är det oklart om det är möjligt och om det är något som anfallaren går med på.

Samtidigt är det oklart om Arsenal kan tänka sig att sälja till Chelsea, som är en direkt konkurrent i Premier League, även om spelare gått mellan klubbarna förr, så som David Luiz, Olivier Giroud, William Gallas och Ashley Cole.

Aubameyang är den här säsongen noterad för 20 mål och en assist på 32 matcher i alla turneringar. Tidigare har han bland annat tillhört Borussia Dortmund, Saint-Etienne, Milan, Monaco och Lille.

Publicerad 2020-04-22 kl 20:35

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddat
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto