Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Real Madrids plan för Fabián Ruiz – offra anfallaren

Sillybloggen

Napolis Fabián Ruiz har den senaste tiden kopplats ihop med en flytt till Real Madrid, men även till Manchester City. Den spanska jätten har varit efter mittfältaren en längre tid men har försökt hitta vägar för att få ner priset på 24-åringen. Tidigare har Napolis president, Aurelio de Laurentiis, sagt att klubben enbart accepterar bud på 70 miljoner pund, omkring 870 miljoner kronor, eller mer för mittfältaren.

Hur Madrid-klubben ska göra för att få ner priset på Ruiz? Offra Luka Jovic. Enligt Goal ska Zinedine Zidane kunna tänka sig att offra den 22-årige anfallaren, som anslöt så sent som i somras, för att få se Ruiz i den vita tröjan.

Jovic stod för en fin säsong förra året då han spelade för Eintracht Frankfurt, men har inte riktigt lyckats i Spanien. På 15 matcher i La Liga är han noterad för två mål och en assist.

Ruiz, vars kontrakt med Napoli går ut sommaren 2023, är den här säsongen noterad för två mål och två assist på 22 matcher i Serie A.

Annons
Publicerad 2020-04-22 14:07

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto