POPULÄRA LIGOR

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
10v

Uppgifter: Tottenham redo att lägga en miljard – för Wolves och West Ham-spelarna

Daily Mail skriver att José Mourinho är desperat över att förstärka Tottenhams anfall och försvar. Spurs ska därför vara berett att lägga 97 miljoner pund, drygt 1,2 miljarder kronor, för att vässa laget med en försvarare och en anfallare.

Enligt sajten ska Mourinho länge ha varit en stor beundrare av West Hams mittback Issa Diop, vilket är det ena namnet som portugisen ska vilja ha in i truppen. Det andra? Wolves anfallare Raúl Jiménez.

Fransmannen Diop anslöt till West Ham 2018, då från Toulouse, och är den här säsongen noterad för tre mål på 23 matcher i Premier League. 23-åringens nuvarande kontrakt med London-klubben löper ut sommaren 2023.

Mexikanen Jiménez anslöt till Wolves förra sommaren då han värvades in från Benfica. Den här Premier League-säsongen har 28-åringen gjort 13 mål och sex assist på 29 matcher. Anfallarens nuvarande kontrakt med Wolves går ut sommaren 2023.

Publicerad 2020-04-22 kl 12:45

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddat
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto