Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Barças Martínez-affär hotad

Sillybloggen

Turerna har varit många kring Lautaro Martinez eventuella flytt från Inter till Barcelona i sommar. Argentinaren har imponerat stort i Serie A denna säsong och uppges därav vara Barças förstaval på transferlistan. Samtidigt är förutsättningarna under coronapandemin inte de bästa.

Tidigare uttalade sig sig La Ligas president Javier Tebas om vad han visste gällande Barcelonas förhandlingar med Inter – och lovande lät det inte.

– Det är inte sant att Barcelona är i en förhandlingsprocess gällande att värva de här två spelarna, sa Tebas enligt goal.com.

Han fortsatte:

– Barcelona har sitt största fokus på om säsongen kan återupptas. Det kommer att förekomma bytesaffärer i det kortsiktiga loppet, men värvningar är inte högsta prioritet för de europeiska klubbarna just nu.

Nu skriver Sky Sport Italia att det finns ytterligare grus i maskineriet. Enligt tidningen gör Barcelona mycket för att ro hem Lautaro Martinez men Inters utköpsklausul på 111 miljoner euro (cirka 1,2 miljarder kronor) gör affären problematisk. Detta då klausulen, från och med att den aktiveras, endast gäller i fem dagar samt att hela summan ska betalas på en och samma gång.

Annons

Sajten skriver vidare att Barcelona försöker med en stor bytesaffär för att finansiera affären. Dock ska Inters tränare Antonio Conte inte vara allt för populär bland Barça-spelarna.

Publicerad 2020-04-27 12:38

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto