Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Utlånade Real-mittfältaren: "Har inte pratat med Zidane"

Sillybloggen

Spanske mittfältaren Dani Ceballos, 23, blev inför den här säsongen utlånad från Real Madrid till Arsenal. 23-åringen har dock “bara” kontrakt med Arsenal över den här säsongen och därefter är framtiden osäker med anledning av olika rykten om en flytt till andra klubbar, även om han har avtal med Real Madrid till sommaren 2023.

Ceballos har samtidigt den här säsongen fått varierat med speltid och uttalade sig bland annat nyligen om att han i vintras var aktuell för en flytt till ett par spanska klubbar, men att han till slut bestämde sig för att stanna i London.

Nu har spanjoren uttalat sig igen om sin framtid.

Han berättar att han har inte haft någon kontakt med Real Madrids tränare Zinedine Zidane under säsongen, men att han inte ser det som något anmärkningsvärt.

– Jag har inte pratat med Zidane sedan jag lämnade Madrid. Det är svårt att ha ett omklädningsrum med så många spelare. Jag tror inte att Zidane pratar med de utlånade spelarna, säger han enligt engelska tidningen Daily Mirror.

Annons

Ceballos är den här säsongen noterad för ett mål och två assist på 24 framträdanden.

Publicerad 2020-04-28 08:10

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto