POPULÄRA LIGOR

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
13v

Uppgifter: Dortmund vill ha Barcelonas supertalang

Borussia Dortmunds Jadon Sancho, 20, har den senaste tiden – och det friskt – ryktats vara på väg till Premier League och Manchester United. Ännu är ingen övergång klar, men om den blir har den tyska klubben nu bestämt sig för vem de vill se som ersättare.

Vem? Barcelonas 17-årige supertalang Ansu Fati, skriver spanska Sport. Enligt tidningen framkommer det inte hur mycket den katalanska klubben begär för Fati, men en sak är säker – en återköpsklausul är ett måste om det blir någon affär.

Fati har fått chansen vid 16 tillfällen i La Liga den här säsongen, på vilka han har gjort fyra mål och en assist. 17-åringens nuvarande avtal med Barcelona går ut sommaren 2022, men i kontraktet finns det även en option om att förlänga avtalet med ytterligare två år.

Publicerad 2020-04-30 kl 20:49

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddat
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto