POPULÄRA LIGOR

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
4v

City-stjärna kommenterar framtiden: "Utesluter inte att vända tillbaka till Spanien"

Manchester Citys anfallsstjärna Sergio Agüero, 31, anslöt sommaren 2011 från Atlético Madrid och har avtal till sommaren 2021. Ännu är det dock oklart om spelaren lämnar efter nästa säsong eller om det blir en fortsatt framtid i den engelska storklubben.

Nu kommenterar 31-åringen sin framtid. Han är ännu osäker på vad han vill göra.

– Det är svårt, jag tänker inte på vad jag ska göra. Jag vet bara att det för varje dag som går är närmare till mitt kontrakt går ut. Jag kommer förmodligen att få några erbjudanden, men vi får se, säger han till El Chiringuito och fortsätter:

– Jag vill gärna vinna Champions League med City. Det skulle vara en fantastisk prestation för mig och för klubben, men jag har inte tänkt på vad jag vill efter 2021. Det nuvarande läget gör också saker och ting svårare. Om nästa säsong startar senare slutar den nog också senare, möjligen i augusti eller något liknande.

Agüero utesluter dock inte en flytt till en ny klubb sommaren 2021.

– Jag utesluter inte att vända tillbaka till Spanien eller att flytta till något annat land. Jag vet inte vad jag vill göra. I dag har jag det bra och komfortabelt i Manchester. Jag vill göra mitt bästa för klubben och sedan får vi se.

Agüero är den här säsongen noterad för 23 mål och tre assist på 30 framträdanden. Totalt sett är han noterad för 254 mål på 368 matcher för Manchester City.

Publicerad 2020-05-02 kl 11:11

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddat
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto