POPULÄRA LIGOR

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
3v

HBK-talang har kopplats ihop med allsvenska klubbar: "Vill ta nästa steg"

Halmstads BK:s talangfulle anfallare Rasmus Wiedesheim-Paul, 21, stod i fjol för 19 fullträffar i superettan och har sedan dess kopplats ihop med både AIK och IFK Göteborg. Däremot är han dock fortsatt kvar i HBK med ett avtal över 2021.

Talangen menar nu att han har fullt fokus på bollklubben.

– Min agent har skött allt det där. Jag har mest fokuserat på fotbollen. Sen har det varit snack om intressen hit och dit, men uppenbarligen blev det ju ingenting. Hur nära det var eller inte… det var ändå inget jag kunde påverka. Jag trivs bra i Halmstad och har bara fokuserat på att göra mig redo till den här säsongen så får vi se vad det leder till, säger han till FotbollDirekt.

Däremot menar han att han i framtiden vill ta nästa steg.

– Det hade så klart inte varit fel (att spela i allsvenskan). Man vill alltid ta nästa steg. Men just nu längtar man bara så mycket till att säsongen ska dra igång så man får spela matcher. Jag saknar det jävligt mycket, säger han till sajten.

Wiedesheim-Paul är fostrad i BK Astrio och i Halmstads BK. Superettan-säsongen är uppskjuten till följd av coronavirusets utbrott, men planeras dra igång den 14 juni. Bollklubben slutade i fjol på sjätteplats i superettan.

Publicerad 2020-05-02 kl 17:49

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddat
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto