Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Liverpool uppges överge transfermål

Sillybloggen

RB Leipzigs tyske anfallare Timo Werner spekuleras vilja få igenom en flytt till Liverpool i sommar, men nu kan möjligen spekulationerna snart ta slut om det. Engelska tidningen Daily Mirror skriver att Liverpool nu har uteslutit en värvning av anfallaren i sommar med anledning av det osäkra läget gällande coronaviruset.

Enligt tidningen har Liverpool övergett ett köp, då man tycker att de ekonomiska konsekvenserna av coronaviruset är för allvarliga. Tidigare har även Leipzigs sportchef Markus Krösche uttalat sig om att inget bud inkommit på anfallaren.

– Det finns ingen förfrågan och Timo (Werner) har heller inte pratat med oss. De här ryktena har funnits i veckor. Det är ingenting nytt, sa Krösche nyligen enligt Rblive.de.

Werner är den här säsongen noterad för 21 mål och sju assist på 25 matcher i Bundesliga. Spelaren har avtal med Leipzig till sommaren 2023.

Annons
Publicerad 2020-05-02 15:26

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto